Goudpoort Juweliers Ede in het teken van de trouwring

10 januari 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - Goudpoort juweliers houdt van 24 tot en met 26 januari een trouwringenshow met spectaculaire acties.

Eigenaar André Erken: ,,Ons juweliersbedrijf is drie dagen omgetoverd tot een waar trouwparadijs. De gehele zaak staat in het teken van alles wat met trouwringen te maken heeft. In onze juwelierszaak organiseren we deze speciale dagen al jarenlang met veel succes. Onze cliënten komen uit de gehele regio naar de show toe.Tijdens de showdagen zijn de nieuwste modellen van trouwringen te bewonderen. Alles kan naar uw wens worden vervaardigd.We hebben sinds een jaar een computerprogramma waarmee we zowel dikte, breedte, kleuren, diamanten et cetera kunnen tonen.Ook kan met dit programma direct de prijs worden bepaald.Kortom,alles is mogelijk.Zo kunnen wij elke gewenste ring naar uw eigen idee leveren."

,,De trouwringen kunnen in het traditionele 14 karaat worden geleverd, maar ook in 9 karaat, staal of titanium, met en zonder goud. Tijdens de drie showdagen hebben wij met medewerking van sommige fabrikanten een unieke actie. U betaalt de damesring en krijgt de herenring geheel gratis. Bij de merken waar deze actie niet geldig is wordt er een gratis diamantje in één van de ringen gezet.De prijzen beginnen al vanaf 480 euro per paar in 14 karaat. In staal, titanium of 9 karaat liggen de prijzen nog lager."

,,Ook kunnen onze cliënten met oud goud of zilver betalen.Doordat wij ook een eigen atelier en smelterij hebben kunnen wij topprijzen voor oud goud en zilver geven. Kortom, beslist de moeite waard om onder het genot van een hapje en drankje een kijkje te gaan nemen op één van de showdagen op donderdag 24, vrijdag 25 en zaterdag 26 januari."

Goudpoort Juweliers

Maanderpoort 5

Ede

Telefoon: 0318-631561

www.goudpoort.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie