Edese wint ton in VriendenLoterij

13 februari 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - Mevrouw Dijks-Bergmaier uit Ede heeft in de trekking van de VriendenLoterij 100.000 euro gewonnen. Zij ontving de cheque uit handen van Gerard Joling, nieuwe ambassadeur (Vriend) van de VriendenLoterij. Bij de VriendenLoterij win je samen. Daarom wint mevrouw Dijks-Bergmaier ook een reischeque van 10.000 euro om samen met familie of vrienden een vakantie te beleven.

Gerard Joling verraste mevrouw Dijks-Bergmaier thuis. De uitreiking was op zondag 10 februari te zien in het televisieprogramma 'VriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag na Live 4 You te zien is bij RTL4. Het was de allereerste keer dat Gerard Joling dit programma presenteerde. Sinds kort is Gerard de nieuwe Vriend van de VriendenLoterij. Hij gaat zich net als Richard Krajicek, Lucille Werner, Johan Cruijff, Esther Vergeer, Dirk Kuyt en Ruud van Nistelrooy inzetten voor de Loterij voor gezondheid en welzijn.

Vakantie of nieuwe auto

Mevrouw Dijks-Bergmaier: ,,Geweldig! Ik kan er nog bijna niets op zeggen. Misschien gaan we op vakantie of we kopen een nieuwe auto. Ik ben zo blij!"

De uitzending met mevrouw Dijks-Bergmaier is terug te kijken via deze link: http://www.vriendenloterij.nl/tv/De-Winnaars/De-Winnaars-10-februari-2013.htm

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie