Fotowedstrijd Sari Marijs

7 maart 2013 om 00:00 Nieuws

EDE - Kinderwinkel Sari Marijs organiseert een fotowedstrijd met als hoofdprijzen drie vrijkaartjes voor het concert speciaal voor baby's tussen 4 en 15 maanden, op 24 maart bij Cultura.

,,We dagen iedereen uit om zo mooi en origineel in beeld te brengen hoe zijn/haar baby geniet van het luisteren naar of het maken van muziek'', aldus Sara Kakebeen van Sari Marijs. ,,Zo kun je denken aan een baby die enthousiast pingelt op de piano, aandachtig luistert naar de radio of blij aan het trommelen is."

Deelnemers kunnen de foto's tot 22 maart mailen naar winkelsarimarijs@live.nl of uitgeprint inleveren in de winkel aan het Maandereind 25-27 in Ede. In de jury zal onder anderen Jet, de vrouw van Rob de Nijs, plaatsnemen. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 23 maart bij Sari Marijs.

De drie winnaars ontvangen een kaartje voor het Babyconcert op zondag 24 maart in Cultura. Het kaartje geeft gratis toegang voor drie volwassenen en een baby. Tijdens het concert zijn de kinderen het stralende middelpunt in een spel van licht, kleur en muziek.

Meer informatie over deze actie is te vinden op www.sarimarijs.nl en www.cultura-ede.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie