Pas op! Een verSHREKkelijk feest in CineMec

13 juni 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - In CineMec gaat zondag 17 juni de rode loper uit voor een koning in spé: Shrek the Third! Ter gelegenheid van de voorpremière van deze nieuwe film over de koninklijke groene goedzak vieren we een verSHREKkelijk feest. Het programma is als volgt: om 13.30 uur start de Nederlands gesproken en om 16.00 uur de oorspronkelijke, Engelstalige versie (met de stemmen van o.a. Mike Myers, Eddie Murphy en Cameron Diaz). Tussen de twee voorstellingen, van 15.00 tot 16.00 uur, is er voor zowel de bezoekers van de Nederlandstalige als van de Engelstalige versie het verSHREKkelijk feest met onder meer een gezellige kinderdisco waar je lekker kunt swingen.

Iedereen is uitgenodigd om verkleed te komen als sprookjesfiguur. Je mag dan op de foto en maakt bovendien kans op een mooie prijs. Uiteraard staat heel CineMec in het teken van de groene goedzak. Voor 8,50 euro koop je een toegangskaart voor een van beide voorstellingen én voor het feest.

Dit geslaagde derde deel van de succesvolle animatiefilm Shrek verbrak in het openingsweekend in Amerika direct alle records. In dit nieuwe avontuur staat Shrek voor de keuze: of de troon beklimmen als koning van Far Far Away, of op zoek gaan naar de échte troonopvolger. Hij kiest voor het laatste, en gaan samen met Donkey en Puss In Boots op pad door het koninkrijk. Die échte troonopvolger blijkt een neef van Koningin Lillian te zijn, Artie. Hij zit op kostschool en heeft totaal geen interesse in het koningschap. Ondertussen bereidt Prince Charming een staatsgreep voor, om Far Far Away in zijn macht te krijgen. Bovendien heeft Fiona een verrassend nieuwtje! Een mooie mix van sprookjes en bijzonder grappig voor alle leeftijden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie