Van Permar naar een groene baan bij LooHorst

Nieuws

EDE - Met de ondertekening van de arbeidsovereenkomst bij LooHorst Landscaping is Dick Wieland de eerste groenmedewerker van Permar die overstapt naar het ‘gewone’ bedrijfsleven.

Hij gaat daar aan de slag op basis van begeleid werken. Permar streeft naar doorontwikkeling van mensen vanuit de sociale werkvoorziening naar een zo gewoon mogelijke baan. LooHorst Landscaping is als regulier groen- en hoveniersbedrijf werkzaam in dezelfde regio als Permar.

Daadwerkelijke stap

Bijzonder is het samenwerkingsverband met Permar, waardoor ruim tien mensen van Permar samenwerken met de professionals van LooHorst. De ervaringen zijn dermate goed dat nu de stap gezet is om ook daadwerkelijk mensen met een arbeidshandicap in dienst te nemen.

Voor Dick Wieland is dit een heel belangrijke stap omdat hij binnen zijn mogelijkheden een goede prestatie neer kan zetten. Voor LooHorst Landscaping geeft de samenwerking een belangrijke invulling aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. LooHorst presenteert haar activiteiten op www.loohorst.com.

Foto: Dick Wieland (links) tekent met kennelijk plezier zijn contract bij LooHorst.

advertentie