Climax houdt actie ‘Bewegen moet’

4 juli 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Atletiekvereniging Climax houdt zaterdag 22 september op haar accommodatie aan de Hoekelumse Eng ‘Bewegen moet’. Dat is een Open Dag om het hele gezin laagdrempelig gratis kennis te laten maken met diverse vormen van bewegen. Hardlopen voor beginners en gevorderden, Sportief Wandelen, Nordic Walking en voor de jeugd worden er clinics gegevens om kennis te maken met verschillende onderdelen van de baanatletiek, zoals hoog- en verspringen, hardlopen en enkele werponderdelen.

Climax blijft het belang van meer bewegen en de bestrijding van bewegingsarmoede promoten. Net als vorig jaar bij de actie Nederland Loopt, is er weer een Open Dag. Op deze dag kan men ook terecht voor een gratis FitTest. Deze test geeft een betrouwbaar beeld van je actuele fitheid, aan de hand waarvan Climax een beweegadvies op maat verstrekt.

De Edese atletiekvereniging wil mensen die niet actief zijn in beweging krijgen, want bewegen moet. Lopen en wandelen is niet alleen goed voor je gezondheid, maar is ook gewoon leuk. Het gaat niet altijd om de snelsten of de besten, maar om iedereen mee te laten bewegen, waarbij plezier en gezelligheid voorop staat. Na de clinics kan men zich eventueel aanmelden bij Climax om op eigen niveau mee te trainen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie