Van Snippenberg

4 juli 2007 om 00:00 Nieuws

Anja Kriebel-van Snippenberg, dochter van Jan van Snippenberg senior, is winkelbegeleidster van de filialen. Haar man Edwin verzorgt de financiële en administratieve kant. ,,Ik sprint van de ene naar de andere winkel. Dit is de derde die we verbouwen. We hebben een moderner logo ontwikkeld en besteden aandacht aan onze website.”

EDE - De slogan ligt lekker in het gehoor: ‘’t is een begrip, ‘t komt van Snip!’ De bekende bakker heeft meerdere winkels in Ede en daarnaast nog vestigingen in Oosterbeek, Heelsum en Veenendaal. De zaak op de hoek van de Grotestraat en de Molenstraat wordt momenteel op de schop genomen en aangepast tot een semi-zelfbedieningszaak.

Test

Twee jaar geleden werd bakkerij Van Snippenberg aan het Rozenplein al onder handen genomen. Kriebel: ,,Dat was een test. De veranderingen vielen zowel bij personeel als klanten in de smaak. Toen besloten we ook andere filialen aan te passen.” Bij de semi-zelfbediening kan de klant als tiende binnenkomen en als eerste weer weg zijn: ,,Het ligt maar aan wat ze nodig hebben. Ze kunnen een deel van hun boodschappen zelf pakken, maar natuurlijk helpt het personeel wanneer nodig.”

Heidekoeken

Anja Kriebel gebruikt haar creativiteit om steeds vernieuwend bezig te zijn. ,,Een tijd geleden hebben we heidekoeken gelanceerd, daar hebben we ook een patent ook aangevraagd. We maken er leuke cadeautjes van met een speciaal doosje. Dan is het enorm leuk als je foto’s krijgt van klanten waarop ze in het buitenland met een pak heidekoeken van Van Snippenberg staan.” Behalve de heidekoeken levert het familiebedrijf ook taarten en vlaaien, eventueel met logo of foto.

Op dit moment zijn er nog geen concrete ideeën voor meer verbouwingen. Anja: ,,Je bent altijd bezig om uit te bouwen, maar het is maar wat er op je pad komt. In de bakkerijen gebeurt genoeg waar onze tijd en aandacht naar uit gaat.” Ze geniet nog altijd met volle teugen van het leven in de bakkerij. ,,Het is een passie, brood en banket zit in onze genen en stroomt ons door het bloed. Onze kracht zit ‘m in de korte lijnen. Als ik vanavond een idee krijg, ligt het morgenochtend in de winkels. Bijna alles kan bij ons, we blijven flexibel.”

Bakkerij van Snippenberg

Grotestraat 103, Ede

Telefoon: 0318-652777

www.snippenberg.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie