Kandidaten Business Event

Nieuws

EDE - Kandidaten voor de derde editie van het Business Event in de gemeente Ede kunnen aangemeld worden tot 10 augustus van deze zomer. Het evenement voor ondernemers wordt 29 oktober in De Reehorst gehouden.

Opgave van ondernemers voor vijf awards

Organisaties, ondernemersverenigingen en particulieren uit de gehele gemeente Ede kunnen kandidaten voordragen voor de titel ‘ondernemer van het jaar’ in vijf categorieën. Alle kandidaten worden op een discrete wijze beoordeeld door een speciaal samengestelde jurycommissie. Volgens de organisatie is het Event een competitie zonder verliezers. Alle genomineerden krijgen gelijke media aandacht en zullen volop in de schijnwerpers worden geplaatst.

De organisatie van het Business Event gemeente Ede benadrukt dat alle categorieën exact dezelfde status hebben. De awards worden uitgereikt in de categorieën: productie - handel - logistiek, dienstverlening, detailhandel - horeca - recreatie, jonge ondernemer (tot 40 jaar).

Hoofdsponsor Rabobank Rijn en Vallei zal 29 oktober de RABO Award uitreiken. Deze onderscheiding is bedoeld voor een ondernemer die op een opvallende en bijzondere wijze de binding met zijn klanten bevordert en onderhoudt.

Het Business Event gemeente Ede wordt breed ondersteund door bedrijfsorganisaties uit de gemeente Ede, de Kamer van Koophandel Gelderland, ook is de gemeente Ede nauw betrokken bij het Event.

Het aanbevelingscomité wordt onder andere vertegenwoordigd door burgemeester Tineke Netelenbos, wethouder Roel Kremers en drs. G.M.P.J. Keulen, voorzitter Kamer van Koophandel Gelderland

u De inzendingen kunnen naar: Business Events BV, Livingstonestraat 94, 3772 KK Barneveld, telefoon: (0342) 42 46 26, e-mail: ga@procomm-businessevents.nl .

advertentie