Hollands Weekend bij De Prinsenhof

Nieuws

LUNTEREN - De Hofprinsen houdt komen weekend een Hollands Weekend in Zaal De Prinsenhof in Lunteren met tal van bekende Nederlandstalige artiesten, die allen bekend zijn van top 40-hits.

Vrijdagavond 13 juli wordt het spits afgebeten Ronald JC Kooy, gevolgd door Nick en Simon, de vrienden van Jan Smit. Inmiddels hebben deze twee Volendamse jongens een vaste eigen plaats in Nederland Muziekland veroverd door hits als “De Soldaat”, “Verloren”en “Herwinnen”.

Een dag later, zaterdag 14 juli, is het helemaal feesten geblazen met maar liefst drie verschillende artiesten op één avond. Na het voorprogramma van wederom Ronald JC. Kooij volgen optreden van feestact nummer 1 de Bad Brothers en Helemaal Hollands. Beide duo’s hebben de top 40 bereikte door covers en bewerkingen van bekende Nederlandstalige nummers.

Helemaal Hollands staat op dit moment in de hitlijsten met “Een ster vernoemd naar jou”, een vertaling van de nummer 1 van Oostenrijk. Beide avonden omvatten een avondvullend gebeuren met voor- en naprogramma.

Passe-partoutkaarten voor het hele weekend zijn nog verkrijgbaar á 20 euro. Losse kaarten zijn alleen nog verkrijgbaar voor de zaterdagavond (10 euro). Zaal De Prinsenhof, Barneveldseweg 16, Lunteren opent beide avonden de deuren om 21.00 uur.

advertentie