Kruiswerk biedt hulp bij administratie

Nieuws

Voor u en andere mensen voor wie administratieve klussen een belasting vormen, is Kruiswerk West-Veluwe gestart met de dienst ‘Administratie aan huis’.

EDE - Misschien herkent u zich hierin: er liggen nog stapels rekeningen te wachten om verwerkt te worden of u stelt het doen van belastingaangifte uit. Reden: deze administratieve klussen vallen u zwaar, u vindt het moeilijk om overzicht te houden, vindt formulieren ingewikkeld of u vindt het moeilijk om een brief te schrijven.

Tijdstip

Op een tijdstip dat het beste uitkomt, komt een deskundig en betrouwbare financieel adviseur bij degene thuis. Deze adviseur verzorgt voor alle soorten administratieve klussen die worden aangeven.

Denk hierbij aan zaken als administratie van een Persoonsgebonden Budget, verzorgen van de belastingaangifte, aanvragen van bijvoorbeeld subsidie en zorg, invullen van formulieren en het voeren van correspondentie. Het uurtarief voor de dienst ‘Administratie aan huis’ is € 66 en € 25 voorrijkosten. Exclusief voor leden van Kruiswerk West-Veluwe geldt dat zij op vertoon van hun ledenpas slechts € 35 per uur betalen en € 15 voorrijkosten.

u Voor meer informatie of een afspraak met de financieel adviseur kan worden gebeld met de Zorgcentrale van Kruiswerk West-Veluwe, (0318) 65 07 07.

advertentie