Molenstraat voorlopig weer open voor verkeer

25 juli 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - De Molenstraat is sinds gisteren weer open voor het verkeer. Het werk aan de straat tussen de rotonde bij Cultura en de Schaapsweg zit er voorlopig op. Na de vakantieperiode, op 27 augustus, gaat het werk weer verder en wordt het gedeelte van de Molenstraat tussen de Schaapsweg en de Proosdijerveldweg aangepakt. Dit wegvak wordt dan tot en met 19 oktober afgesloten.

Aan de Molenstraat wordt vanaf 1 mei gewerkt. Dit gebeurt in fasen om de overlast te beperken. Het gaat om het stuk dat begint bij de rotonde van de Telefoonweg en eindigt bij de Proosdijerveldweg. De werkzaamheden duren in totaal tot half oktober 2007.

De Molenstraat wordt compleet vernieuwd en krijgt een nieuwe asfaltdeklaag die geluidsreducerend is. Daarnaast komen fietspaden te liggen, die verhoogd worden aangelegd. Deze verhoogde aanleg is veiliger voor fietsers. Op dezelfde hoogte komen de nieuwe voetpaden te liggen. Verder worden twee bushaltes verplaatst van het benzinestation van Boostra richting Telefoonweg, vlak voor de rotonde. In het najaar worden nieuwe bomen aangepland. De firma Ravenhorst-Renswoude is als aannemer ingehuurd.

Meer informatie is te vinden op www.ede.nl bij ‘werk in uitvoering’ onder het kopje Molenstraat.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie