Blote Voeten Safari in Nationale Park

26 juli 2007 om 00:00 Nieuws

HOENDERLO - Mos tussen de tenen en het gevoel van kriebelend zand. ,,Het is werkelijk een sensatie om op blote voeten in de natuur te wandelen", weet boswachter Henk Ruseler de Blote Voeten Safari, die in de avond van 10 augustus gelopen zal worden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe.

Op blote voeten sta je letterlijk nog dichter bij de natuur. Ruseler heeft een speciale route uitgestippeld. Hij laat de deelnemers aan deze bijzondere safari niet alleen genieten van de mooiste en vaak verscholen plekjes in het Park, maar laat hen ook ervaren hoe het voelt om over mosvlakten, zandverstuivingen en door bossen te lopen. De wandelaar merkt dat de bodem niet overal dezelfde temperatuur heeft. De safari wordt in de avond gelopen, wanneer de geuren en kleuren in de natuur optimaal tot hun recht komen. De kans op een ontmoeting met een wild zwijn of edelhert is dan ook het grootst.

De Blote Voeten Safari op vrijdag 10 augustus start om 18.30 uur bij het Bezoekerscentrum in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De tocht duurt vier uur. Kosten: € 40,00 per persoon. Dit is inclusief entree Park, toegang auto en een uitgebreide 'sundowner': een hapje en drankje in het veld. Tip: neem je schoenen in een rugzakje mee. Reserveren is noodzakelijk, telefonisch via 0900 - 464 3835 (werkdagen, 20 ct/m) of per e-mail aan reserveringen@hogeveluwe.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie