Puntendeling Harskamp

19 september 2007 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - In Harskamp kon het eerste puntje worden verwelkomd van de plaatselijke voetbaltrots. Tegen EZC speelde Harskamp geen beste wedstrijd. In de tweede helft verzuimden de roodzwarten met de volle winst van het voetbalveld af te stappen: 1-1.

Voor de voetballiefhebbers was er zeker in de eerste helft weinig te genieten. De tweeëntwintig acteurs bakten er niet al te veel van. Een minuut voor de rust bracht Frans Castermans de ploeg uit Epe aan de leiding: 1-0 Vlak daarop verzuimde Aldo van Norel de gelijkmaker te noteren.

In de tweede speelde de ploeg van Dick Mulder één op één. En was het Harskamp dat de klok sloeg. Het duurde nog wel een half uurtje voordat de Harskampers langszij konden komen. Andy Waaijenberg speelde aan de rechterkant van het veld z'n tegenstander uit en prikte de bal in het EZC-doel: 1-1. Meer zat er niet in het vat.