Tweede Kerstmarkt in Otterlo

12 december 2007 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Het Festiviteiten Comité Otterlo (FCO) houdt vrijdag 14 december van 15.00 tot 22.00 uur op het Dorpsplein voor de tweede keer een openlucht Kerstmarkt. Vorig jaar organiseerde FCO dit evenement voor het eerst en toen werden al zo’n twintig kramen bemand. Het dorpsplein werd omgetoverd tot een kerstpark wat leidde tot een erg gezellige sfeer.

De markt werd goed bezocht. Dat het vorig jaar een succes was, blijkt wel uit het aantal aanmelding voor dit jaar: inmiddels hebben zich al 30 gegadigde zich voor een kraam aangemeld.

De kerstmarkt wordt gehouden op het dorpsplein, aangrenzend aan de basisschool. Op deze kerstmarkt bieden lokale ondernemers, verenigingen en particulieren kerst- en winterartikelen aan. De kerstmarkt is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Naast de verkoop van deze artikelen zal de Kerstman aanwezig zijn, kan van een winterse versnapering genoten worden in één van de diverse ‘Koek en Zopie’-kramen. Tevens is er de mogelijkheid om een rit in een echte arreslee te maken. Verder zijn er diverse optredens. van OBK en het een koor. De kinderen kunnen zich vermaken in een draaimolen.

Uiteraard wordt het plein weer volledig in kerststijl ingericht: het dorpsplein wordt omgetoverd tot waar kerstplein met een sfeervolle inrichting, met leuke marktkraampjes, Glühwein (uitgedeeld door de kerstman), kerstbomen, warme chocolademelk, kerstversiering.

,,Vorig jaar heeft de opkomst en de sfeer onze verwachting ruim overtroffen. Wij hopen op net zo lekker winterweer als vorig jaar, een goede opkomst en op net zo’n gezellige sfeer'', aldus hoofdorganisator Gerard Mulder.

Aansluitend aan de kerstmarkt kan in de ‘Otterlose Aprés Ski Hut’, worden genoten van een drankje. Zie voor meer informatie: www.otterlo.com .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie