Kreeftcoctail in ziekenhuis

19 december 2007 om 00:00 Nieuws

Op beide kerstdagen en Nieuwjaarsdag wordt volgens zondagsdienst gedraaid. Bezoektijden zijn tussen 15.00 en 20.00 uur. Voor spoedgevallen kunnen patiënten via de huisarts of de Huisartsenpost naar het ziekenhuis worden verwezen. De afdeling Spoedeisende Hulp blijft 24 uur per dag geopend. Behalve de beide kerstdagen en nieuwjaarsdag zijn ook op 24 en 31 december de spreekuurcentra in Veenendaal en Barneveld en de prikpost in Wageningen gesloten.

EDE - Speciaal voor degenen die de feestdagen als patiënt in het ziekenhuis door moeten brengen, zorgt Ziekenhuis Gelderse Vallei tóch voor kerstsfeer. Medewerkers en vrijwilligers doen er tijdens de feestdagen alles aan om het verblijf in het ziekenhuis voor patiënten zo aangenaam mogelijk te maken.

Het ziekenhuisplein is in kerstsfeer gebracht: er prijken drie sfeervol verlichte kerstbomen. De verpleegafdelingen en het auditorium zijn feestelijk versierd met kerstgroen, kerstballen en lichtjes. Voor de patiënten die in het ziekenhuis verblijven zijn verschillende activiteiten georganiseerd.

Zo is er op 20 december een kerstviering en brunch met de patiënten op de afdeling neurologie. Op 23 december zal tijdens een kerkdienst ds. H.J. Nieuwenhuis voorgaan. Traditiegetrouw brengt op Eerste Kerstdag in alle vroegte een aantal vrijwilligers kerstliederen ten gehore. Aansluitend gebruiken de zangers samen het kerstontbijt.

De maaltijden tijdens de kerstdagen bestaan onder meer uit een kreeftcocktail, gevulde varkenshaas en cranberrybavarois.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie