Richard van Vloten nieuwe trainer SKF

24 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Korfbalvereniging SKF heeft voor het seizoen 2008-2009 een nieuwe hoofdtrainer vastgelegd. Richard van Vloten, de 36-jarige oefenmeester uit Ede, wordt de nieuwe man voor de SKF-selectie. Van Vloten is de huidige trainer van Overgangsklasser ODIK uit Barneveld en was als speler actief op het hoogste landelijk niveau bij HKV/Ons Eibernest, DKOD en DVO. Bij de laatste club is hij ook interim trainer geweest.

Nadat de huidige trainer, Richard Hietveld, kenbaar had gemaakt aan zijn laatste jaar bezig te zijn, is SKF op zoek gegaan naar een trainer die past bij de huidige selectie. ,,Daarbij hebben we gekeken naar leeftijd, ambitie en talent. Dat is namelijk de beste omschrijving van onze selectie. We kwamen al snel bij Richard van Vloten uit en we zijn dan ook zeer tevreden dat we snel hebben kunnen handelen", aldus SKF-voorzitster Hennie Spies.

Trainer Van Vloten ziet in SKF een enorme uitdaging. ,,Werken met een talentvolle groep is altijd een uitdaging. Dat je dat kan doen bij een vereniging als SKF is geweldig. Een mooie, grote vereniging met dito accommodatie, aanhang en natuurlijk de eigen korfbalhal. De club sluit ook prima aan bij mijn ambitie. Beide willen we de korfballeague halen en daarom zie ik er erg naar uit om te beginnen."

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie