Vlaamse ontdekking in eerste Zwarte Gat 2008

24 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Wereldberoemd is zij in België. Met haar liedje Fantastig toch verovert zij haar noorderburen. Nederlandse podia staan in de rij om haar het komend seizoen te boeken. Donderdag 31 januari staat Eva de Roovere al in het Edese theater Cultura!

Haar concert draagt de naam van haar cd: De Jager. De Roovere heeft een eigen geluid gevonden, dat van Nederlandstalige rootspop. Ze stoomt een Kleine Nieuwe Frisse Groep klaar voor een reis langs de Nederlandse podia. Eva De Roovere staat wat dat betreft te trappelen. Ze heeft haar eerste single Fantastig toch al op het publiek losgelaten. De jacht is open ... Sinds 1998 kleurt ze tal van groepen en projecten met haar aandoenlijke en unieke stem. Voortaan vliegt deze bezige bij onder eigen vlag. Met warme herinneringen aan wat was (Eeef & Coo, Kleine Blote Liedjes, Kadril, Oblomow), met steile verwachtingen bij wat komen gaat.

De Zwarte Gaten van Cultura zijn speciaal voor fijnproevers op theatergebied. Aan het begin van het seizoen is nog onbekend wie er die data op het podium zal staan. De gaten worden ingevuld met zeer bijzondere theaterproducties en concerten die de programmeur van Cultura gaandeweg het seizoen op festivals en in theaters ontdekt. Vaak zijn het optredens van jonge artiesten. In 2008 staan speciaal Vlaamse artiesten centraal. Zwarte Gaten zijn bedoeld om deze opvallende artiesten direct in Cultura te kunnen boeken. u Het concert begint om 20.15 uur. Kaarten kosten € 12,50, tel. 672800.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie