Inloopmiddag Palliatief Centrum

29 december 2007 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Het Palliatief Centrum in Bennekom houdt donderdag 10 januari een inloopmiddag. Oncologieverpleegkundige Brigitte Bartels zal aanwezig zijn om mee te denken en eventueel verpleegkundig advies te geven over symptomen die kunnen ontstaan bij de behandeling van kanker met chemotherapie en radiotherapie, psychosociale problemen, mogelijkheden van zorgorganisaties hier in de regio.

Mantelzorgers zijn ook welkom van 13.00 tot 15.00 uur, op de Boerhaavelaan 1 in Bennekom. Dit is de ingang van de Halderhof. Info: Brigitte Bartels, oncologieverpleegkundige van het Palliatief Centrum te Bennekom, telefoon 492166, of dagzorghalderhof@opella.nl.

In Bennekom is dit centrum open op maandag en donderdag en in Wageningen op woensdag. Er worden vormen van zorg aangeboden bijvoorbeeld koffie drinken, dagzorgondersteuning, fysiotherapie, ademhalingsoefeningen en mantelzorgbegeleiding. Er is een multidisciplinair team beschikbaar voor advies over onder meer de organisatie van de zorg, allerlei lichamelijke symptomen en psychosociale begeleiding.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie