Jongen met geweld beroofd van portemonnee

30 december 2007 om 00:00 Nieuws

EDE - Een zestienjarige Edenaar is zaterdagavond op de Hovystraat in zijn woonplaats met geweld beroofd van zijn portemonnee. De jongen kwam daarbij met de schrik vrij. Van de dader ontbreekt nog elk spoor. De politie is op zoek naar getuigen.

De beroving vond plaats omstreeks half tien toen de jongen over straat fietste en tijdens het rijden plotseling werd vastgepakt door een andere fietser. Die zou de jongen met een mes hebben bedreigd en zijn portemonnee hebben opgeëist. Daarna ging de dader er met de buit vandoor.

Volgens het slachtoffer zou het gaan om een blanke man van ongeveer 1.90 m lang met een onverzorgd uiterlijk. De man zou kort zwart haar, zwarte dikke wenkbrauwen en een stoppelbaard hebben en een donkerkleurige leren jas met bontkraag dragen. De man zou op een rammelende fiets rijden.

De politie roept getuigen die iets van het voorval hebben gezien of gehoord contact op te nemen. Maar ook personen die informatie hebben over de dader worden verzocht te bellen met de Edese politie via 0900-8844.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie