Najaarscursussen Climax

31 augustus 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - Vanaf zaterdag 6 september gaan de najaarscursussen van atletiekvereniging Climax van start. Regelmatig bewegen is noodzakelijk. Lopen en wandelen is niet alleen goed voor je gezondheid, maar is ook gewoon leuk! Wacht daarom niet te lang en geef je op voor één van de cursussen die deze maand van start gaan.

Beginnerscursus hardlopen

Voor slechts 25 euro kun je 6 weken lang, twee keer per week, onder deskundige leiding kennismaken hardlopen. De trainingen zijn op dinsdagavond van 19.00 tot 20.00 uur en op zaterdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur en starten op de atletiekaccommodatie van Climax.

Nordic Walking

Nordic Walking verbetert niet alleen je algehele lichamelijke conditie, maar het is ook een prettige en ontspannen manier om je conditie op te vijzelen. Aan Nordic Walking kan bijna iedereen meedoen. Het is wel belangrijk om de juiste beweging te maken om blessures te voorkomen. Daarom is het belangrijk om een aantal trainingen bij erkende instructeurs te volgen.

Sportief Wandelen

Ook Sportief Wandelen is een geschikte bewegingsvorm/sport om je conditie te verbeteren. In vergelijking tot bijvoorbeeld hardlopen is Sportief Wandelen minder belastend voor gewrichten, waardoor de kans op blessures zeer klein is. Belangstellenden kunnen instromen in de huidige groep, die op maandagochtend van 10.00 - 11.00 uur op de atletiekaccommodatie en de bosrijke omgeving traint.

Voor meer informatie kun je telefonisch of via e-mail contact op met:

- Nordic Walking/Sportief Wandelen: Riek Harteveld, nw@climax-atletiek.nl of (0318) 63 30 43

- Hardlopen: Henk Lenderink, henklenderink@hotmail.com of (0318) 634249

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie