Verkoopmanifestatie woningbouwplan 'De Fabrieck'

17 december 2008 om 00:00 Nieuws

EDE - Projectontwikkelaar Van Wijnen Projectontwikkeling Oost B.V. houdt zaterdag 13 december een verkoopmanifestatie voor de verkoop van 10 villa´s en 15 herenhuizen op het voormalige gasfabriekterrein aan de Schaapsweg te Ede. Liefhebbers kunnen hiervoor tussen 10.00 en 12.00 uur terecht in restaurant Het oude Politiebureau aan de Breelaan 2a in Ede.

Op het terrein van de voormalige gasfabriek, aan de Schaapsweg in Ede, verrijzen luxe vrijstaande villa´s en royale herenhuizen met inpandige garage. De woningen zijn bijzonder van vorm en uitstraling, maar wat vooral opvalt, is de samenstelling van het plan. De Fabrieck biedt een uitgekiende mix van oud- en nieuwbouw.

In twee monumentale panden - behorende tot het Rijksmonument ‘De Gasfabriek’ - komen diverse wooneenheden. Riante woningen, in alle facetten. Luxe en modern uitgevoerd, maar door de authentieke uitstraling bijzonder sfeervol. Zowel aan de binnen- als buitenkant blijven monumentale details gehandhaafd.

Fase 1 omvat vijf vrijstaande villa´s type A, vijf vrijstaande villa´s type D en vijftien herenhuizen type C. De klassieke villa´s type A en D, ogen met hun gemetselde en getoogde rollagen nostalgisch en de karakteristieke gevelelementen en ruime dakoverstekken geven de woningen een zekere statigheid. De geschakelde herenhuizen, type C, sluiten qua ontwerp nauw aan bij de villa´s en de omringende monumentale bebouwing. Royale woningen, met inpandige garage onder maaiveld tellen de woningen in totaal drie of vier bouwlagen.

Voor verkoopinformatie over de woningen van het project De Fabrieck kunnen liefhebbers contact opnemen met Dop Makelaars, telefoonnummer 035-539 40 30. Info: www.defabrieck.nl .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie