Uniek woonleefconcept De Pleinen bij Bolthof van den Top

25 februari 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Jochem van den Top en Rudo Bolthof namen in 2003 het besluit om als compagnons een makelaars- en assurantiekantoor te beginnen. Jochem was de man binnen de makelaardij en Rudo ging zich bezig houden met hypotheken en verzekeringen, samen bijgestaan door een tweetal secretaresses.

De twee eigenaren waren geen onbekende van elkaar. Binnen het zelfde gebouw werkte Jochem binnen een makelaardij en Budo binnen de verzekeringsbranche. Beide liepen al een tijdje rond met het idee om iets voor zichzelf te beginnen. Tijdens een gesprek kwam dit naar voren en toen was een deal snel gesloten.

Groei

,,Vanaf het begin zijn we snel gaan groeien en op dit moment zijn we met elf medewerkers. Voordeel is dat we over een pand beschikken waar iedereen zijn eigen werkplek heeft met voldoende ruimte. We hebben gezien dat er eind 2008 een lichte terugval was, maar dit jaar is er duidelijk meer beweging in de verkoop van woningen", zegt Jochem.

,,Toen de bestaande bouw iets terug liep aan het einde van 2008 waren we al volop bezig met de verhuur van het nieuwbouw project De Pleinen, gelegen naast winkelcentrum Bellestein. Uniek aan dit project is de combinatie van koop- en huurappartementen. Het project bestaat uit 107 driekamer huurappartementen variërend in grootte en prijsklasse van 740 tot 900 euro. Voor deze bedragen heeft men een woning, beveiligde afgesloten parkeerplaats en een privé berging."

Luxe

Bijzonder aan project De Pleinen is ook de luxe afwerking en inrichting. Van den Top: ,,De luxe keuken is compleet met vaatwasser, oven en overige inbouwapparatuur. In de badkamer is een ligbad, douchecabine en een dubbele wastafel. De wanden worden behangen met een stevig vinylbehang. Naast dit alles is er aan de buitenzijde een ruim balkon of loggia. In dit project staan mens en zijn woonomgeving centraal. Prettig wonen en leven voor de bewoners van de appartementen en voor de hele wijk. Iedereen is welkom om gebruik te maken van dit unieke woonleefconcept."

Alle huurders kunnen bovendien gebruik maken van het zogenaamde 'woongemak' van Amvest. De doelgroep is dan ook een breed publiek en gaat van jong tot oud. Achter De Pleinen komt een zorgcentrum, bibliotheek en grand café, iets wat je zelden tegenkomt. ,,Naast dit alles is er het voordeel dat De Pleinen tegen winkelcentrum Bellestein aanligt zodat boodschappen doen lekker makkelijk is", aldus Jochem.

Modelwoning

,,Op dit moment hebben we de helft verhuurd", aldus Willeke Haasjes van het makelaarskantoor. ,,We beschikken over een modelwoning waar men op elke donderdag van 11.30 tot 13.30 uur vrijblijvend een kijkje kan nemen en terecht kan voor eventuele inlichtingen. Voor De Pleinen beschikken we ook over een speciale website: www.depleinen-ede.nl", besluit Haasjes.

Bolthof van den Top Makelaardij

Maanderweg 70 Ede

Tel. 0318-628080

www.bolthofvandentop.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie