Curves is er voor elke vrouw

25 februari 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Renate Milder is sinds 6 maart 2006 zelfstandig onderneemster. Vanaf die datum ging zij van start met fitnesscenter Curves. Het fitnesscenter is overigens alleen toegankelijk voor vrouwen, maar dan wel van alle leeftijden. De bezoeksters krijgen slechts een half uur de tijd om een vastgesteld programma af te werken.

Curves is een wereldwijde organisatie, die maakt het mogelijk over de hele wereld te Curven. In de ogen van Renate is de kans op blessures uitermate klein te noemen. ,,Wij werken met hydraulische apparatuur waardoor men zelf de gewenste weerstand kan opwekken. Daardoor kunnen personen met lichamelijke klachten er ook gebruik van maken."

Half uur

Er is bewust gekozen voor een programma van een half uur. Renate: ,,Dat heeft te maken met het feit dat veel personen een vol uur te lang vinden, een half uur is makkelijker in te plannen. In een half uur worden tien toestellen gebruikt die voldoende zijn om het hele lichaam te trainen. Vrouwen met een drempelvrees voor een sportschool omdat ze het gevoel hebben te worden bekeken kunnen bij Curves dan ook uitstekend terecht. Voordeel is ook dat niet is gebonden aan vaste tijden, men kan komen wanneer het hen zelf uitkomt. Nog een voordeel is dat men kan sporten bij alle Curves vestigingen over de hele wereld zonder extra kosten. In Nederland zijn er op dit moment vijftig vestigingen en dat zullen er zeker meer worden. Gemiddeld komt er een vestiging per maand bij."

Volgens Renate wordt bij alle vestigingen over de hele wereld in de maand maart een voedselactie gehouden. Geïnteresseerde kunnen zich kosteloos inschrijven tegen inlevering van een tas houdbaar voedsel. Curves doet voor de elfde keer mee aan de actie. De actie loopt voor nieuwe leden van 2 tot en met 14 maart en voor Curves leden loopt de actie de hele maand maart.

Open dag

,,Op 6 maart bestaan wij drie jaar en dat willen we zeker vieren met een open huis, een drankje en een hapje en is voor iedereen toegankelijk" kijkt Milder vast vooruit. Na eerder genoemde activiteiten is er op 21 maart een speciale vriendinnendag. ,,Iedereen die een vriendin meeneemt kan hier op die dag gratis komen sporten. Personen die besluiten om lid te worden bij Curves krijgen dertig procent korting op de begeleidingkosten en mogen dertig dagen gratis fitnessen. Het ligt in de bedoeling om op de vriendinnendag een aantal extra acties te organiseren zoals massages, schoonheidbehandelingen en kleur analyse. De dertig procent en dertig dagen gratis actie duurt tot 30 juni" besluit de enthousiaste onderneemster.

Curves Ede

Bellestein 101 Ede

Tel. 0318-646530

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie