Otterlo pakte een puntje bij hoogvlieger ESA

27 februari 2009 om 00:00 Nieuws

OTTERLO - Na de knotsgekke eerste ontmoeting die in 5-5 eindigde, hielden ESA en Otterlo elkaar opnieuw in evenwicht. In een wat minder hectisch duel dan de eerste keer, werd het nu in Arnhem 2-2.

Bij Otterlo bleek Jeroen Janssen weer in genade te zijn aangenomen. Die beslissing legde geen windeieren. Want uit de eerste de beste aanval scoorde Janssen na een steekpass van Mark Blankwater: 0-1.

ESA weet dat je bij zo'n achterstand tegen Otterlo niet in paniek hoeft te raken. De thuisploeg kwam al snel via een door de muur van richting veranderde vrije trap van Stephan Gesius langszij: 1-1. Tot aan de rust hielden de teams elkaar in evenwicht. Daarbij hadden Janssen en ook Martijn Meijer kansjes op de 1-2.

In de overigens slechte wedstrijd, kwam ESA het beste na de thee uit de startblokken. De Arnhemmers mikten naast, en ook Gerard van Voorst lag een keer in de weg. De routinier was teruggehaald, omdat Edwin Lagerwey door werkzaamheden bij de brandweer afwezig was. Laurens Foekens en Robin de Koning begonnen niet vanwege blessures.

Waar de 2-1 voor de hand lag, werd het 1-2. Jeroen Janssen zette net de punt van zijn schoen tegen de van Niels Blotenburg afkomstige bal. Randell Santjes bracht even later de 2-2 op het bord. Hoewel Blotenburg nog de kans liet liggen op het winnende doelpunt, konden beide teams leven met de 2-2 eindstand.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie