Ede/Victoria krijgt zevenklapper om de oren

27 februari 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Ede/Victoria kende een goede start bij Wageningen. Een hele verre ingooi van Sven de Roover werd binnengewerkt door Alex de Roover: 0-1. Pas na een minuut of twintig wist de thuisploeg voor het eerst gevaarlijk te worden. Maar toen kreeg Alec Baltwin alle gelegenheid de 1-1 binnen te werken. ,,Dat was veel te simpel'', oordeelde trainer Joost Maasland. ,,Die speler kon drie, vier mannen passeren. Wij hadden hem eerder moeten aanpakken.''

Na dik een half uur kwam Wageningen op voorsprong. Richard ten Böhmer was de schutter. ,,De koppies gingen toen al weer naar beneden. Ook begon het onderlinge gemor weer toe te nemen. Dat was nergens voor nodig. Want met 2-1 was er nog weinig aan de hand'', meende Maasland.

Uit een vrije trap mikte Alex van Ginkel in de tweede periode de 3-1 binnen. ,,Dat ging veel te makkelijk'', aldus Maasland. ,,Het laatste gedeelte hielden we open huis. Uiteindelijk wordt het dan nog 7-1 voor een ploeg, die veel hoger hoort te staan.'' Ten Böhmer, Marcel Jansen, Remco Bouman en Baltwin bepaalden de eindstand op 7-1.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie