Engeltje bezorgt Harskamp één punt

Nieuws

HARSKAMP - De voetballers van Harskamp zwijnden in het duel tegen Elspeet. Twee maal hadden de Harskampers een engeltje op lat zitten. En twee keer ketste de bal op de paal van de roodzwarten. Over het 0-0 gelijke spel mocht de equipe van Dick Mulder niet klagen.

In het eerste kwartier was het slappe hap over en weer. Daarna begon Elspeet te drukken. En mocht Harskamp blij zijn dat het de thuisclub niet lukte om te scoren. Voor de rust mikten de Elspeters twee maal op het houtwerk. De bal wilde maar niet in het Harskamp doel verdwijnen.

Na de doelhervatting was het van hetzelfde laken een pak. Weer hield Harskamp met kunst en vliegwerk stand. Tien minuten voor tijd scoorde Luc Riezebosch op aangegeven van Aldo van Norel. Het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Meer dan één punt was te veel van het goed geweest voor Harskamp.

Gertin van den Berg mocht vlak voor tijd eerder dan gepland vertrekken na zijn tweede gele kaart. De eerste kreeg hij voor een overtreding en de tweede kaart voor praten.

advertentie