Zigger wordt Vivánt na doorstart

Nieuws

Zigger was een exclusief winkelconcept in de tabaksdetailhandel. De Zigger winkels onderscheidden zich door een moderne uniforme huisstijl en interieur. Vanuit het faillissement van Zigger exploitatie zijn de activa en 56 personeelsleden overgenomen door Dekker Beheer BV uit Broek op Langedijk. Dekker heeft de verkooppunten ondergebracht bij Tabaronde BV, waar ze geëxploiteerd zullen worden volgens het Vivant concept.

‘Niets veranderd, alleen een andere naam’ EDE - Cor van Veldhuizen en zijn personeel zijn in hun nopjes. De Zigger winkel aan de Vendelstraat 4 moest de deuren sluiten, omdat de Zigger organisatie het loodje legde. Zestien van de achttien Zigger winkels maken een doorstart onder de naam Vivánt. Ook de winkel van Cor van Veldhuizen.

Twee weken is de winkel van Cor van Veldhuizen dicht geweest. Sinds anderhalve week kan hij de klanten weer bedienen vanuit zijn winkel in de Achterdoelen. In de winkel, die nu ook als Vivánt winkel door het leven gaat. Is in feite niets veranderd. De waren die vroeger bij Van Veldhuizen in de Ziggerwinkel gekocht konden worden, zijn nu ook weer bij hem te koop. ,,Er is helemaal niets veranderd. We hebben alleen een andere naam.”

De klant kan nog altijd bij Van Veldhuizen terecht voor sigaretten, sigaren en rokersbenodigdheden. ,,Maar ook voor tijdschriften en wenskaarten. En voetbalfanartikelen als kleding, speelgoed en dat soort dingen. Van Ajax, Feyenoord en PSV. De zaak liep goed en loopt nu na de doorstart ook weer goed.”

In de Vivánt winkel in Achterdoelen treft u de bekende vertrouwde gezichten. Het personeel is de klant graag van dienst. Cor van Veldhuizen heeft er alle vertrouwen in dat de toekomst voor zijn Vivánt winkel er zonnig uit ziet. ,,De klanten weten ons weer te vinden”, merkt hij intussen na de doorstart.

advertentie