Donkere wolken boven Sportpark Oranje

25 maart 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Door een treffer in de vijftiende minuut van de extra tijd is de situatie van FC Jeugd uiterst penibel geworden. De ploeg van trainer Serdat Türk verloor met 0-1 van Elistha en zag concurrent HAVO wel winnen. ,,De kans dat we er in blijven is nu wel heel erg klein geworden", ziet ook trainer Türk.

In de eerste helft had Murat Özkaya een grote kopkans. De jongeling trof echter niet het net maar de doelman van Elistha met zijn inzet. Even later kreeg Özkaya zijn tweede gele kaart voor het maken van een schwalbe. ,,Daarna kreeg Karim Lahri ook nog zijn tweede gele kaart en kwamen we met negen man te voetballen. Dat ook nog eens op zo'n belangrijk moment in de competitie. De scheidsrechter had, na een discussie op het veld, het recht om zo'n vijf minuten bij te trekken. Dat werden er om een of andere reden vijftien. In de laatste daarvan viel de 0-1 van Germaine Lenting", aldus Türk.