Twee gewonden na steekpartij in Ede

29 maart 2009 om 00:00 Nieuws

EDE- De politie is op zoek naar getuigen van een steekpartij in de nacht van zaterdag op zondag op de Halte in Ede. Een 24-jarige man uit Ederveen en een 25-jarige man uit Lunteren raakten daarbij gewond nadat beide mannen bij een ruzie zouden zijn gestoken door drie nog onbekende mannen.

De twee mannen maakten deel uit van een groep waarvan een persoon korte tijd daarvoor onenigheid zou hebben gehad met drie jongens voor een eetgelegenheid aan de Nieuwe Stationsstraat. Bij het naar huis gaan rond 03.30 uur komt de groep, waaronder de twee mannen, de drie jongens weer tegen op de Halte in de richting van de parkeerplaats gelegen aan de Telefoonweg. Hierbij ontstond er weer een ruzie waarbij over en weer wat klappen werden uitgedeeld. Hierna liepen de twee mannen weg in de richting van de Telefoonweg. Op dat moment zouden ze door een van de drie jongens met een steekwapen of iets wat daar op leek zijn gestoken. De twee slachtoffers zijn direct naar het ziekenhuis de Gelderse Vallei gegaan waar ze werden behandeld voor hen nog onbekende verwondingen. Hier meldde ze het voorval bij de politie. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor.

Signalement

De politie meldt dat het volgens de slachtoffers zou gaan om drie getinte mannen van mogelijk Noord-Afrikaanse afkomst. De mannen zijn rond de 20 jaar waarvan een ongeveer 1.70 meter lang is en de andere twee langer zijn. Een van de mannen zou een rode pet hebben gedragen en de andere, de kleinste man, zou zwart krullend haar op het hoofd hebben met opgeschoren zijkanten. Opvallend was dat deze man grote ogen heeft en een heupjas droeg.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie