CBFB vervolgt fietsseizoen met Tour de Haute Veluwe

Nieuws

BENNEKOM - Na de succesvol verlopen Hatertse Vennentocht, met mooi weer en het record aantal van ruim 400 deelnemers, dient de volgende CBFB-toerfietstocht zich weer aan. Op 18 april aanstaande wordt voor de dertiende maal de Tour de Haute Veluwe gehouden. Dit evenement is opgenomen in het programma van de Nationale Sportweek.

De route voert langs de mooiste plekjes op de Veluwe, zowel over vlakke wegen als over pittige heuvels. Voor wie in deze streek nog niet zoveel heeft gefietst maar ook voor wie de omgeving al kent, is deze tocht een absolute aanrader.

Het gaat om een zogenaamde vrije toerfietstocht, die openstaat voor iedereen. Inschrijven is mogelijk tussen 8 en 10 uur in de kantine van korfbalvereniging DVO op sportpark "de Eikelhof" aan de Achterstraat in Bennekom. De tocht is geheel bewegwijzerd. Bovendien krijgt men bij inschrijving een routeboekje. Er zijn twee controleposten, één in Hoenderloo en een in Schaarsbergen.

Meer gegevens over deze tocht zijn te vinden op www.cbfb.nl. Hier staat ook informatie over de laatste toerfietstocht die in 2009 door het CBFB wordt georganiseerd. Die is op zaterdag 30 mei: Bennekom-Loenen-Bennekom (90 of 140 km).

advertentie