Met een huifkar paaseieren zoeken op de hei

30 maart 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Natuurcentrum Veluwe houdt maandag 13 april, Tweede Paasdag, een paastocht met de huifkar. In de omgeving van het Natuurcentrum Veluwe kan dan gezocht worden naar de eieren die de paashaas heeft verstopt.

Deelnemers rijden in een huifkar over de heide en door de bossen naar de plek waar de eieren zijn verstopt. Daar aangekomen kan men samen met de kinderen en met hulp van de paashaas gaan zoeken. Na afloop van de zoektocht gaan de deelnemers met de huifkar terug naar het Natuurcentrum. Daar aangekomen kunnen de gevonden eieren beschilderd worden.

Stichting Natuurcentrum Veluwe houdt deze tocht in samenwerking met huifkarcentrum Wouter Hazeleger, Regio VVV Veluwe &Vallei en Berbar’s Winkeltje. Vanaf 10.00 uur vertrekken elk half uur huifkarren over de heide en door de bossen naar de plek waar de eieren verstopt zijn. De laatste rit is om 14.00 uur.

Startpunt is het Natuurcentrum Veluwe, gelegen aan de Groot Ginkelseweg 2a in Ede (een zijweg van de N 224, provinciale weg Ede-Arnhem). De kosten voor deze tocht zijn 9 euro per persoon inclusief een consumptie, een plakje cake en uiteraard de huifkartocht.

Voor deelname aan dit evenement is reserveren noodzakelijk. Dit kan bij de VVV in Ede, tel. 0318-614444. Zie ook www.vvvede.nl. Bij uw reservering kunt u opgeven met hoeveel personen u deel wilt nemen, en op welk tijdstip u uw tocht wilt starten. De ervaring leert dat deze tochten snel zijn volgeboekt.

Meer informatie over het Natuurcentrum Veluwe is te vinden op de website: www.natuurcentrumveluwe.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie