Ziekenhuis Gelderse Vallei deelt prijzen uit

29 april 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - De oplossing van de puzzel in de patiëntenkrant van januari 2009 was: Veilig genezen moet ons een zorg zijn. Massaal sloeg de regio aan het puzzelen. Tassen vol briefkaarten en heel veel e-mails met de juiste oplossing stroomden Ziekenhuis Gelderse Vallei binnen, want er waren weer prachtige prijzen te winnen.

Dik van Starkenburg, voorzitter van de Raad van Bestuur, ontving de winnaars in de bestuurskamer en deelde de prijzen uit. Zo waren er verschillende bonnen te winnen, zoals van schoenenwinkel M Brace die werd gewonnen door de 9 jarige Gerbert Flier uit Ede. De Kadobon van Bremmer dierenspeciaalzaak ’t Guppy werd uitgereikt aan de 6 jarige Marit van den Broek uit Harskamp. Een felrode kinderfiets ging naar de negen jarige Daan Otterspeer uit Amerongen. Hij mag nog even langs de fietswinkel Veda Bikes voor een maatje groter, zodat hij er nog lang plezier van kan beleven.

M Brace

Ook de volwassenen werden blij gemaakt met mooie prijzen. Voor mevrouw Van Veldhuizen uit Ede lag een kadobon van M Brace klaar. Zij mag een paar mooie schoenen gaan uitzoeken. Haar man was zo vriendelijk om voor haar de prijs op te komen halen. Heleen Hulsman uit Rhenen werd verrast met een kadocheque voor een maand gratis sporten bij Tesqua in Ede. De derde prijs ging naar mevrouw Van der Haar uit Otterlo. Zij nam een kadobon van groencentrum ‘De Bruine Meren’ in ontvangst. Alle winnaars waren erg gelukkig met hun prijzen. De eerstvolgende ZGV Informatie met onder andere nieuwe puzzels kunt u deze maand op uw mat verwachten.

foto:

De prijswinnaars op de foto van links naar rechts:

Bovenste rij: 3e prijs bloemencheque (E. van der Haar, Otterlo), 1e prijs damesschoenen (A. van Veldhuizen, Ede), 2e prijs maand sporten (Heleen Hulsman, Rhenen), Dik van Starkenburg (Voorzitter Raad van Bestuur)

Tweede rij: 2e prijs kinderschoenen (Gerbert Flier, Ede), 1e prijs kinderfiets Daan Otterspeer (Amerongen), 3e prijs Guppy waardebon (Marit van den Broek, Harskamp).

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie