Feestelijk startsein bouw Het Carré

29 april 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Onder grote belangstelling had onlangs de officiële starthandeling plaats van de bouwwerkzaamheden van Het Carré, het eerste deelproject van Het Nieuwe Landgoed.

De kopers en genodigden werden op de bouwplaats verwelkomd door Simonb van de Pol, wethouder Ruimtelijke Ontwikkeling Stedelijk Gebied van de gemeente Ede. Vervolgens was het woord aan de heer Pluimers, directielid van Het Nieuwe Landgoed V.O.F. die aangaf erg verheugd te zijn over het feit dat er nu daadwerkelijk gestart is met de bouw van Het Carré.

Daarna was het tijd voor de officiële handeling. Onder toeziend oog van enkele bouwplaatsmedewerkers van Dura Vermeer en alle belangstellenden mochten de eerste kopers van een woning in Het Carré, de familie Pleijsier, een heipaal van hun eigen woning de grond in slaan. Na afloop van het officiële gedeelte konden de kopers, onder het genot van een hapje en een drankje, kennismaken met hun nieuwe buren. Dit gebeurde in Partycentrum Flora waar gelijktijdig een informatie-inloop voor belangstellenden werd georganiseerd.

Luxe

Het Carré bestaat uit 54 luxe, zeer royale grondgebonden woningen die qua sfeer en uiterlijk het beste vergeleken kunnen worden met voorname herenhuizen. Bijzonder aan het plan van projectarchitect Mulleners en Mulleners uit Amsterdam is de carré-vorm van het ontwerp. De woningen zijn gebouwd rond een binnenhof. De vierkante vorm zorgt voor een veilige en robuuste uitstraling.

De inhoud van de woningen varieert van 500 tot 600 m3. De woningen hebben een woonoppervlakte van 115 tot 160 m2 en een eigen parkeerplaats op een groen binnenterrein. De koopprijzen zijn vanaf ongeveer 237.500 vrij op naam. Verkopende makelaars zijn Domicilie Makelaars en Keus Makelaardij, beiden uit Ede. Ruim 65% van de woningen is inmiddels verkocht. Ontwikkelaar is Het Nieuwe Landgoed VOF, een samenwerking tussen BPF Bouwinvest en Dura Vermeer Bouw Hengelo BV (onderdeel van Dura Vermeer Groep NV). Voor meer informatie, zie www.hetnieuwelandgoed.info .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie