Kans op periodetitel voor Harskamp definitief verkeken

29 april 2009 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - De kansen op een periodetitel zijn definitief verkeken voor Harskamp. Tegen DVOV, wat nog wel in de race is, werd het een 2-2 gelijkspel.

Zeker op basis van de tweede helft had er meer ingezeten. Toen maakte Arnand van Norel na een voorzet van Karel Pater de 2-2. Vervolgens had dezelfde Van Norel de 2-3 op zijn schoen. Ook broer Micha was met een poging op de lat er dichtbij. Verder werd in de ogen van Harskampers een terechte strafschop onthouden.

In het eerste bedrijf was het nog gelijk op gegaan. Uit een corner bezorgde Jos Witt de thuisploeg een 1-0 voorsprong. Gertien van den Berg bracht de teams op gelijke hoogte. Een andere Witt, Frans, zorgde voor de 2-1. Arnand van Norel en Wim Hol hadden die stand al voor de rust kunnen wijzigen.

Omdat dit niet gebeurde, en het daarna 2-2 bleef, mag Harskamp volgend jaar opnieuw een poging wagen uit de vierde klasse te komen.