IJscoman Hassan deelt ijs uit op ludieke manier

27 mei 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Grote hilariteit! Want Hassan de IJscoman deelde vrijdag gratis ijs uit aan de Achterdoelen met een grap en een grol. ,,Hij is echt goed!'', aldus een toeschouwer. Kinderen, maar ook volwassenen, lieten zich gewillig in het ootje nemen. Maar...dacht je eindelijk een ijsje te verorberen, dan legde Hassan je weer in de luren.

IJsco Ali ontwikkelde zich tot de meest gevraagde animatieartiesten in Nederland en ver daarbuiten.Inmiddels weten ook de Belgen, Duitsers, Denen, Tsjechen en Zwitsers wie IJsco Ali is. Zelfs in Sydney Australië loopt men warm voor deze sympathieke Turkse IJscoman. Om aan de vele aanvragen te kunnen voldoen, is Ali niet over een nacht ijs gegaan. Hij wordt nu bijgestaan door IJsco Hassan. Een soortgelijke show, met dezelfde attributen en hetzelfde overheerlijke Turkse ijs.

Met zijn delicate lekkernijen bracht Hassan een performance om van te smullen. Jongleren, goochelen, lukraak ijs weggeven en het weer laten verdwijnen het kan niet op bij IJsco Hassan! De waardering voor zijn optredens is dan ook bijzonder hoog.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie