Tweede route 'Fielecepeepad' voor fietsliefhebbers

27 mei 2009 om 00:00 Nieuws

LUNTEREN - Het 'Fielecepeepad', een fietsroute die drie jaar geleden werd uitgezet door vier inwoonsters van Lunteren krijgt een vervolg. Vanaf juni kunnen fietsliefhebbers 'Fielecepeepad 2' van ongeveer dertig kilometer afleggen.

Net als de eerste tocht, loopt de route door de driehoek Lunteren - Barneveld - Renswoude. De nieuwe tocht gaat echter ook richting Ede. Onderweg zijn diverse rustpunten, zoals mooie tuinen, een klein museum, een bijzondere boerderij of een uitkijktoren.Deze tocht begint bij de Veldbeekfarm, Vaarkampseweg 3 in Lunteren waar voldoende parkeergelegenheid aanwezig is.

Men kan ook deze route bij elk rustpunt starten en er bestaat ook de mogelijkheid route 1 en 2 te combineren. Bij beide fietsroutes zijn de rustpunten open op elke dinsdag in de maanden juni tot en met september.

De routes zijn verkrijgbaar bij: De Veldbeekfarm, Vaarkampseweg 3, Lunteren, Cafetaria 't Trefpunt, Hoofdweg 148, Ederveen, Boerengolf familie Van de Heg, Barneveldseweg 51, Lunteren en bij de VVV-kantoren in de regio.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie