Holland Parket: voor een dijk van een vloer

Nieuws

EDE - Ruim twintig jaar staat Holland Parket al voor vloeren. In de drie vestigingen in Bussum, Amersfoort en Ede helpen deskundige adviseurs de klanten aan een vloer op maat. Veel van de adviseurs hebben ervaring met het leggen van vloeren. ,,Ze kennen een vloer van buiten én van binnen", aldus Wijnand van Beek. Hij en Jan Staal zijn het gezicht van Holland Parket in Ede.

Zelf heeft Van Beek al dertig jaar vloeren in de vingers. ,,Het leggen van een vloer vraagt vakmanschap", vertelt hij. ,,Leggen is bijna een ambacht. Als legger begin je eerst bij de eenvoudige vloeren zoals laminaat, en na verloop van tijd wordt dit steeds uitgebreider van het leggen van kant en klare houten vloeren, tot het leggen, schuren en afwerken van diverse patroon vloeren. Voor je echter zover bent, ben je meestal wel een paar jaar verder. Bij Holland Parket hebben we acht leggers in vaste dienst, dit zijn mensen die weten waar ze het over hebben en hun vak verstaan."

Mogelijkheden

Van parket, planken vloeren, verouderde vloeren en laminaat tot woongrind en kurk, bij Holland Parket is voor iedereen wel een vloer. ,,De vraag, 'wat verwacht je van een vloer', is belangrijk", aldus Van Beek. ,,Wil je een vloer die leeft, of een vloer die geen onderhoud nodig heeft. Houd je van trendy of juist van klassiek. Er is zoveel mogelijk. Naast de verwachting speelt het gebruik van de vloer een grote rol. Het maakt natuurlijk een enorm verschil of je over twee mensen praat die 's ochtends de deur uitgaan en 's avonds terugkomen of over een gezin waar de hele dag mensen over de vloer zijn. Als adviseur probeer ik uit het verhaal van de klant de bijbehorende vloer te distilleren."

Uiteraard levert Holland Parket niet alleen nieuwe vloeren, ook voor het aanhelen, schuren en opknappen van bestaande vloeren kunt u ook bij hen terecht.

Vinylvloeren

Nieuw in het assortiment van Holland Parket zijn de vinyl vloeren met een klik systeem van Wicanders. Van Beek: ,,Vinylvloeren hebben veel voordelen, ze zijn slijtvast en bijna onderhoudsvrij, slechts af en toe een polish aanbrengen is voldoende. Verder geeft dit Vinyl een hoog wooncomfort. De vloeren zijn een combinatie van kurk aan de onderzijde en vinyl aan de bovenzijde, hierdoor is het een hele stille vloer die comfortabel aanvoelt, warmer dan bijvoorbeeld laminaat. Je kunt het vinyl van nu niet meer vergelijken met het vinyl zoals dat vroeger van de rol werd verkocht. Het meeste vinyl is ook niet meer glad, er zit reliëf in, dat maakt de uitstraling een stuk beter."

Zelf leggen of laten leggen, Holland Parket laat haar klanten zelf kiezen. ,,Wij komen vrijwel altijd inmeten, ook als je het zelf gaat leggen. Tijdens het inmeten wordt de ondervloer geïnspecteerd en zonodig vocht gemeten. Daarnaast krijgt de doe-het-zelver bij het afleveren van de vloer, een gedegen advies van een legger of een oud-legger. Wij hebben er alle belang bij dat de zelflegger straks tevreden is over de vloer. Daarom laten we niemand zwemmen."

Elke maand verschijnt op de website hollandparket.nl een aantal aanbiedingen. ,,Vanaf deze week pakken we grandioos uit met een unieke actie, klanten maken dan kans op een gratis laminaat vloer." Meer informatie over deze actie op hollandparket.nl of bekijk de advertentie elders in deze krant.

Holland Parket Ede

Vening Meineszstraat 2

Tel. 0318 - 621 572

www.hollandparket.nl

advertentie