Kinzo is failliet en producten worden online geveild

29 juli 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - De grote firma Kinzo Trading BV, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd aan de Celsiusweg 37 in Ede, werd onlangs door de rechtbank failliet verklaard. Bij het bedrijf dat gereedschappen verkoopt, werken ongeveer honderd personen. Van 24 tot en met 30 juli vindt online (via het internet) een executoriale verkoping plaats van artikelen. Het gaat om ongeveer 10.000 pallets met nieuwe Kinzo producten.

Bezichtiging ter plekke is mogelijk op vrijdag 24 (vanaf 9.00 uur) en zaterdag 25 juli (vanaf 10.00 uur), beide keren tot 16.00 uur. Hierbij gaat het om (elektrische) handgereedschappen voor doe-het-zelf en professioneel gebruik.

Concreet zijn dat spullen als (ketting-)zagen, haakse slijptollen, schroef-/boormachines, schaafmachines, schuurmachines, ratelklemmen, gereedschapskoffers, nietapparaten, spanbanden, tegelsnijmachines, sleutelsets, waterpompen, beitels, hakhamers, meetapparatuur, zaklantaarns.

Bovendien gaat het om auto- en garagebenodigheden, zoals sleepkabels, ruitenwisserbladen, autolampen, autokinderzitjes, autopechsets, assteunen. Ook kunnen liefhebbers terecht voor tuingereedschappen zoals weed sweepers, heggenscharen, tuintafelkleden, sneeuwscheppen, buitenschakelklokken. Daarnaast staan er aan de Celsiusweg steekwagens, transportkarren, palletwagens, schragen, hogedrukreinigers, stoomreinigers.

Het betreft bij de verkoop ook een grote voorraad doe-het-zelf verbruiksartikelen zoals stofafzuigers, radiobestuurbare auto's en gootsteenontstoppers.

Om via het internet mee te doen aan de kolossale veiling kunnen mensen kijken op de site www.beusekom.nl . Een deel van de veiling is reeds in gang gezet.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie