Neeltje heet voortaan Kidsnmore

19 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Melis en Audrey Zijlstra hebben in juni dit jaar de winkel Neeltje baby- en kindermode in Ede overgenomen. De kindermodezaak is samen met het assortiment gerestyled en heeft in augustus de nieuwe naam: 'Kidsnmore kindermode' gekregen.

Audrey Zijlstra-Winkelhorst is getrouwd met haar man Melis en samen hebben ze één dochter Norah van bijna één jaar oud. Audrey en Melis komen allebei uit echte ondernemersgezinnen. De ouders van Audrey en de moeder van Melis hebben jarenlang hun eigen ondernemingen gerund. Melis heeft eerder ook een eigen firma gehad. Het ondernemerschap zit dan ook bij beiden in het bloed.

De modewereld heeft Audrey altijd getrokken en ze heeft hiervoor ook opleidingen gevolgd. Na haar opleidingen is zij in de verzekeringswereld terecht gekomen. Daar werkte Audrey zo'n zestien jaar. ,,Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en wilde iets heel anders. Daarom besloot ik mijn droom te verwezenlijken en iets met mijn grote passie 'mode' te gaan doen", aldus Audrey. Naast haar werk heeft zij veel met kinderen gewerkt. Kortom: de ideale combinatie om de trendy kindermodezaak Kidsnmore voor baby's en tieners te starten.

Exclusieve merken

Naast Audrey, staan Bianca en Wendalien in de winkel. Melis beheert de zakelijke kant. Hij verzorgt de webshop, marketing en diverse andere zaken. Kidsnmore is geen gewone kindermodezaak, maar onderscheidt zich doordat zij exclusieve merken verkopen en klanten persoonlijk één-op één-adviseren. De trendy kindermodezaak is overzichtelijk, kleurrijk en vriendelijk ingericht.

Voor in de winkel worden diverse kledingsstukken gepresenteerd van onder andere de merken Bengh, Muymalo, Vingino, Bor*z, Replay,Jottum, Tumble&Dry, Seven one Seven, Noppies en nog veel meer. De kleding is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, van klein tot groot en van stoer tot lief. Tussendoor hangen vrolijke accessoires: hippe glitterriemen, kleurrijke tassen en stoere boxershorts.

Achter in de winkel staan de schoenen en laarzen uitgestald van zoal Clic, Quick, Replay, Converse, Rondinella, Renata en nog veel meer. Kortom: er is voor elk wat wils. Audrey is de drijvende kracht achter het assortiment. Zo koopt ze zelf alles in. Audrey: ,,Ik wil alles zelf zien voordat ik de producten inkoop. Het materiaal en het ontwerp zijn erg belangrijk. Zo kan ik goede kwaliteit leveren en blijft de diversiteit van het assortiment breed."

Vooruitstrevend

Kidsnmore heeft een modern beleid. Het voorraadsysteem van de kindermodezaak is volledig geautomatiseerd. Zo kunnen ze direct zien welke maten er van welke producten nog op voorraad zijn. De 'vaste klanten' staan hoog in het vaandel. Met een speciaal spaarpuntensysteem, kunnen ze sparen voor een cadeaubon van 25 euro. Regelmatig worden er speciale verkoopavonden georganiseerd, wanneer klanten de gelegenheid krijgen om de nieuwe collecties of de eerste uitverkoop op hun gemak te kunnen bekijken. Als klanten hun e-mailadres opgeven, worden zij na een nieuwsbrief automatisch op de hoogte gehouden van de nieuwste collecties. In de toekomst is het ook mogelijk om via de internetshop van Kidsnmore kleding, schoenen en accessoires te kopen. Hier wordt momenteel hard aan gewerkt. Houd daarom de website www.kidsnmore.nl goed in de gaten.

Opening

De winkel wordt zaterdag 22 augustus officieel heropend en daar wordt een feestelijk tintje aan gegeven door middel van vele activiteiten. Zo komt er de professionele fotograaf Rich Pontier tussen 13.00 en 16.00 uur foto's maken waaraan een fotowedstrijd gekoppeld is. De winnaar krijgt een waardecheque van Kidsnmore ter waarde van 150 euro. Daarnaast zal een clown de kinderen de hele dag vermaken. Uiteraard zijn er ook lekkere hapjes en drankjes en een leuk presentje voor ieder kind. Voor alle klanten geldt die dag een korting van 10 procent op de hele nieuwe collectie.

Kidsnmore Kindermode

Posthoornstraat 22, Ede (achter Geels)

Telefoon 0318-420000

Mail: info@kidsnmore.nl

Website: www.kidsnmore.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie