Gerenoveerd sportpark De Peppelensteeg geopend

22 augustus 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Met het oplaten van blauw gele ballonnen door de jongste leden Tygo van Wijhe en Noa Tijsseling en het tegelijkertijd ontsteken van het kunstlicht, is vrijdagavond het gerenoveerde sportpark De Peppelensteeg geopend. In de afgelopen maanden is er een nieuwe ingang gekomen, een nieuw mini pupillenveld aangelegd, alles opnieuw bestraat, de kantine van Blauw Geel enorm uitgebreid en is er ook een overkapping gekomen bij het Edesche Boys onderkomen. Blikvanger is het nieuwe kunstgrasveld.

Voor een redelijk gevulde tribune, liet Blauw Geel voorzitter Ed de Bakker nog eens weten wat er allemaal veranderd is. En dat behoudens een aantal bedrijven, ook heel veel werk door vrijwilligers is gedaan. Zonder de anderen tekort te doen, werd het zestal Toine van de Wiel, Joost van Wijhe, Hans Buurma, Arend van de Enk, Rob Janssen en Ruben van den Berg speciaal naar voren gehaald en met een bloemetje in het zonnetje gezet voor de vele gemaakte uren.

Ter ere van de heropening werd ook het duel tussen de beide bewoners Edesche Boys en Blauw Geel'55 gespeeld. De zaterdag tweedeklasser was duidelijk een paar maatjes te groot voor de zondag vierdeklasser. Via Sabri Yöney, Berry van den Brandhof, Frank van der Wagen 2x, Simon Kooiman en eigen doelpunt van Edesche Boys en een tegendoelpunt van Ilias El-Aarrass werd het uiteindelijk 6-1 voor Blauw Geel'55.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie