DVOV beter dan Harskamp

3 september 2009 om 00:00 Nieuws

HARSKAMP - In Velp kwam Harskamp er niet aan te pas tegen DVOV. Kon er in de voorbije week nog feest gevierd worden, omdat Arnand van Norel weer eens de Edese topscorer was geworden. Tegen DVOV was er kommer en kwel door de 3-1 nederlaag.

Door een andere opzet van het topscoorderklassement zal het moeilijk worden voor Arnand van Norel om opnieuw de Edese topscorer te worden. In Velp wist hij geen enkele keer het net te laten bollen. Iets wat zijn broer Aldo na de rust wel lukte. Het werd toen 1-1, een stand die de roodzwarten in het verdere verloop van de wedstrijd niet vast konden houden.

Al na tien minuten hikte Harskamp tegen een achterstand. En moest daardoor meteen achter de feiten aanhikken. Doelman Maurice Cozijnsen was kansloos. Voor de pauze konden Karel Pater en Johan Brons niet tegenscoren. In de tweede helft werd het al vlot gelijk. Het kon het tij niet keren voor de Harskampers. Na een scrimmage werd het al weer vlot 2-1 voor de thuisploeg. Na de 3-1 was het helemaal over en uit voor het team van trainer Dick Mulder.

Doelpunten: Lennart Waanders 1-0, Aldo van Norel 1-1, Lennart Waanders 2-1, Francis Opojuagyemang 3-1.