Bennekom begint met 3-0 zege

3 september 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - De competitie van hoofdklasser Bennekom is goed begonnen. En dat niet alleen omdat de vernieuwde sportaccommodatie zaterdag feestelijk werd ingeluid. De voetballers van de roodwitten behaalden een keurige en overtuigende 3-0 overwinning tegen Volendam.

Lennart van de Peppel was bij de Bennekommers de gevierde man. De jeugdige spits scoorde in de eerste helft een onvervalste hattrick. Het blijkt dat de ploeg van Bart Braam de goede weg is ingeslagen door ook de eigen jeugd een kans te geven. Een meer dan goed voorbeeld zijn toch wel de drie treffers van Van de Peppel.

Het was in de beginfase niet zo dat Bennekom meteen de beste van de twee was. Tot aan de twintigste minuut waren de twee teams goed aan elkaar gewaagd. In de achtste minuut scoorde Lennart van de Peppel zijn eerste doelpunt. Toen het in de 24e minuut 2-0 werd, werd ook Bennekom sterker dan de oranjehemden en wijdbroeken uit Volendam, die er niet meer aan te pas kwamen. Helemaal niet toen het 3-0 werd. Na de doelwisseling ging een inzet van Rogier Gerritsen er niet in. Evenmin de rebound van Henk van Essen.

Doelpunten: Lennart van de Peppel 1-0, 2-0 en 3-0.