C1000 GOGO’s nemen Bennekom over

4 september 2009 om 00:00 Nieuws

BENNEKOM - Bennekom staat op het punt te worden overgenomen. En wel door de ondeugende GOGO’s van C1000. Op maandag 14 september lanceert C1000 een grote actie, waarbij klanten bij elke 10 euro aan boodschappen een GOGO en een GOGO-sticker cadeau krijgen. Ook bij C1000 Snetselaar in Bennekom start de actie.,,‘We zijn klaar voor de overname!", aldus supermarktondernemer Henry Snetselaar. ,,De GOGO’s hebben alles in zich om een echte rage op het schoolplein te worden."

Deze maand worden de GOGO’s - kleine plastic figuurtjes - geïntroduceerd bij tijdschrift- en speelgoedwinkels in Nederland. Maar speciaal voor C1000 werden zestig unieke karakters ontwikkeld, die elk ook nog eens in vijf verschillende kleuren bestaan. Kinderen kunnen de GOGO’s sparen en ruilen en er allerlei spelletjes mee doen. Vorig jaar werden GOGO’s in Engeland overigens nog uitgeroepen tot ‘Collectable Toy of the Year'.

Ruilmiddag

,,Natuurlijk komt er ook een prachtig stickeralbum en een GOGO-verzamelberg", vervolgt C1000 supermarktondernemer Henry Snetselaar. ,,Die zijn in de actieweken gratis bij bepaalde artikelen. En op 30 september houden we een grote ruilmiddag zodat de kinderen hun favoriete GOGO’s kunnen proberen te bemachtigen. Bennekom zal niet om de C1000-GOGO’s heen kunnen!"

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie