Rat op auto geeft kans op musicalprijs

Nieuws

EDE - Er is een buitengewone rat gesignaleerd in de omgeving van Ede/Veenendaal. Deze rat laat zich vervoeren op het dak van een Volkswagen Kever. Mensen die deze rat hebben gezien, komen meer te weten over dit dier op de website: www.ratgezien.nl .

Van vrijdag 11 september tot en met donderdag 17 september rijdt er een opvallende rat rond in Ede/Veenendaal en omgeving. Deze mysterieuze auto geeft kans op een prijs: twee kaartjes voor de musical Ciske de Rat in het Circustheater van Scheveningen. De prijswinnaars worden geheel in stijl naar Scheveningen gebracht. Mensen die de rat gespot hebben maken kans op deze prijs door op www.ratgezien.nl in te vullen waar en wanneer ze de rat gezien hebben.

Specialist

De opvallende auto is een actie van Lagerwey Ongediertebestrijding. Deze Veenendaalse specialist is partner van zowel particulieren als bedrijven door het hele land als het gaat om preventie en bestrijding van ongedierte. De experts van Lagerwey Ongediertebestrijding werken effectief en geven waar mogelijk praktisch preventieadvies.

advertentie