SDS'55: zes uit twee

Nieuws

WEKEROM - Eddy Morren, de volbloed Wekerommer en de nieuwbakken trainer van SDS '55, is een super tevreden trainer. Twee wedstrijden gespeeld, zes punten. Dat is natuurlijk niet verkeerd. Met 3-1 schoof SDS het zwakkere DUNO D. aan de kant.

,,Vandaag heb ik een elftal zien spelen, zoals het moet", zei Morren, waarmee SDS opponent DUNO D. in de eerste de beste competitiewedstrijd op een nederlaag trakteerde. ,,De ploeg was heel gedreven. En wilde alle duels winnen. Het positiespel was goed. We hebben gewoon goed gespeeld", vond de SDS-coach.

SDS kwam fel uit de startblokken. Iets waarop Duno niet een antwoord op had. Na ruim een kwartier resulteerde dat in de openingstreffer van Jarco van den Brink. Het enige wapenfeit van DUNO D. was voor de rust een schot op de lat.

Na de pauze was het van hetzelfde laken een pak. Na een ingooi van Jos van Harten kon Wilbert Pol makkelijk intikken: 2-0. Hierna kwam DUNO D. weer in de aanval, maar meer dan een paar kleine kansjes zaten er niet in het vat voor de ploeg uit Doorwerth. De bal in het SDS-doel mikken lukte voorlopig niet voor DUNO D.

Doelpunten: 1-0 Jarco van den Brink, 2-0 Wilbert Pol, 3-0 Jos van Harten, 3-1 Sylvester Regalado.

advertentie