Slechte seizoensstart Reehorst’45

14 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - De Edese korfballers beten in het stof tegen Activitas. Reehorst schoot tekort in de afronding, waar Activitas met name in de tweede helft wel haar kansen afmaakte (15-6).

Een tekort aan scorend vermogen is wat de Edenaren in deze eerste wedstrijd nekte. Het was zaak om niet al te ver achterop te raken. Dit bleek een lastige opdracht, in de eerste helft liep Activitas al uit tot 6-2.

Na rust leek Reehorst toch de smaak te pakken te krijgen, en verkleinde het gat tot 8-6.

Toen bleek het kruit verschoten. Aanvallen aan de zijde van Reehorst waren van korte duur, één schot werd gelost en de thuisploeg kon weer aanvallen. Daar waar de Edenaren de korf niet meer wisten te vinden, benutte Activitas haar kansen.

Trainer Robin Grotendorst toonde zich ontevreden: ,,Er is nog genoeg te verbeteren. De doelstelling is met zes tot acht punten het zaalseizoen in te gaan. Het hoeft niet mooi, het gaat om het resultaat. Dit is een slechte start.”