Jazzdance Joke Bragonje is nu Beyond Basic

16 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Per 1 september 2009 is in goed overleg besloten om Jazzdance Joke Bragonje over te laten gaan in de vernieuwende frisse balletschool Beyond Basic. Ruim 25 jaar geleden zijn Joke Bragonje en Reina Welling gestart met de jazzdanceschool. De dansschool breidde zich verder uit met disciplines als Klassiek, jazzbreakdance, modern en hiphop. Het aantal mannelijke dansers binnen de school is uniek te noemen in Ede, vooral bij hiphop.

Vele voorstellingen en dansseizoenen later heeft Bragonje besloten te stoppen met haar dansschool, maar niet zonder eerst een goede opvolger te hebben gevonden in de persoon van Ilse Bernet met haar dansopleiding in Ede en Veenendaal, Beyond Basic.

Beyond Basic heeft een vooropleiding voor MBO en HBO dansopleidingen. Leerlingen vanaf het voortgezet onderwijs kunnen zich middels deze opleiding voorbereiden op een toekomst in de danswereld. Zaterdag 19 september is de laatste auditie voor het seizoen 2009-2010. Geïnteresseerden kunnen hiervoor contact opnemen via www.beyondbasic.nl . ,,Kwaliteit en plezier zijn onze twee succesfactoren. Wij willen iedereen de beste omstandigheden bieden om zijn/haar eigen vaardigheid te verbeteren."

Als het je leuk lijkt om eens geheel vrijblijvend kennis te maken met één van de lessen, laat het weten via info@beyondbasic.nl of bezoek www.beyondbasic.nl voor meer informatie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie