Arnhemmer opgepakt na mishandeling buschauffeur Ede

Nieuws

EDE – De politie heeft dinsdagochtend op het Stationsplein in Ede een 32-jarige man uit Arnhem aangehouden op verdenking van mishandeling van een buschauffeur. De Arnhemmer zou de buschauffeur, een 57-jarige man uit Duiven, na onenigheid in de bus een kopstoot hebben gegeven. Voor zover bekend raakte het slachtoffer niet gewond.

Het incident deed zich voor rond 9.40 uur toen de Arnhemmer met de bus mee wilde. De man kon echter naar eigen zeggen zijn kaartje niet vinden. Na enige discussie tussen beiden wilde de buschauffeur vertrekken en gaf aan de man niet mee te willen nemen. Vervolgens leidde hij de Arnhemmer de bus uit.

Eenmaal buiten zou de Arnhemmer de buschauffeur een kopstoot hebben gegeven. Hierdoor kwam de chauffeur ten val. De chauffeur zag echter kans samen met collega’s de Arnhemmer vast te pakken, waarna hij even later aan de politie kon worden overgedragen.

Een getuige bevestigde het verhaal. De Arnhemmer ontkende de aantijging echter. Volgens zijn verklaring was er wel onenigheid maar zou hij geen kopstoot hebben gegeven. De man is na verhoor weer op vrije voeten en in afwachting van een beslissing van justitie.

advertentie
advertentie