Beatrix- en Wilhelminaschool in Lunteren naar 'De Wegwijzer'

Nieuws

LUNTEREN - Leden van de Vereniging tot Stichting en Instandhouding van Scholen met de Bijbel opende donderdag een nieuwe school. De leerlingen van de Beatrixschool en een gedeelte van de leerlingen van de Wilhelminaschool gaan samen naar een modern gebouw aan de Kerkhoflaan dat veel mogelijkheden biedt.

De scholenvereniging zegt dat zij blijft streven naar kwalitatief zeer goed onderwijs op bijbelse grondslag. De nieuwe school heeft de naam de naam De Wegwijzer gekregen. Ook is er een nieuw logo ontwikkeld en een daarbij horende huisstijl. Het nieuwe gebouw staat op de plek waar de oude Beatrixschool is afgebroken, terwijl ook het oude gebouw van de Wilhelminaschool aan de Troelstrastraat/Schaepmanstraat ruimte zal maken voor woningbouw.

Feest

De officiële opening voor genodigden was donderdag. Precies een week later is het feest voor de kinderen. Deze dag staat in het teken staan van de nieuwbouw. Er is een spelmiddag en de kinderen blijven tussen de middag op school eten. Daarvoor komt een snackkraam op het plein te staan. Aansluitend is van 15.45 uur tot 17.00 uur gelegenheid voor ouders om de school te bekijken.

's Avonds is er open huis en zijn buurtbewoners en overige belangstellenden van 19.00 tot 20.00 uur welkom om een kijkje te komen nemen.

advertentie