Museumplein omgetoverd tot 'Fietsplein van Ede'

30 september 2009 om 00:00 Nieuws

EDE - Stichting Het Goede Doelen Elftal hield zaterdag een spinning marathon op het Museumplein te Ede. Voor de tweede maal werd het Museumplein omgetoverd tot ‘Fietsplein van Ede’.

De spinning marathon is bedoeld om kansen voor kinderen te creëren met betrekking tot sport en gezondheid. Gemotiveerde en enthousiaste sporters hebben in totaal 2500 euro bij elkaar gefietst, voor de aanschaf van een rolstoelbus voor de ernstig zieke Jurian uit Ede. Door ’s avonds loten te verkopen werd er nog eens 500 euro opgehaald, met het uiteindelijke resultaat dat er 3000 euro bij elkaar is gefietst en opgehaald.

Het ‘Fietsplein’ was prachtig versierd met vlaggen van Star Balm. Deze organisatie is sponsor van stichting Het Goede Doelen Elftal en van dit sportieve evenement. Star Balm zorgde naast het gratis beschikbaar stellen van tassen en bidons voor de fietsen, ook voor een reeks van haar eigen plantaardige producten om de spieren te ontspannen.

Aan het eind van de middag was het tijd voor ontspanning. Bij hotel de Paasberg kon men een hapje en een drankje nuttigen. En degene die nog energie over hadden konden met de voetjes van de vloer op live muziek van Rufi and Friends.

Meer informatie is te vinden op www.hgde.nl en www.starbalm.com .

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie